Trenutno pregledavate Bojnik u miru Siniša Ratković (14. srpnja 1950. – 22. svibnja 2020.)

Bojnik u miru Siniša Ratković (14. srpnja 1950. – 22. svibnja 2020.)

S velikom tugom primili smo vijest …

Nakon duge i teške bolesti , u 70. god. života, blago u Gospodinu preminuo je naš veliki prijatelj i suborac, član HČZ grada Zagreba, Udruge 101. brigade HV-a, hrvatski vitez bojnik Siniša Ratković.

Bio je dragovoljac Domovinskog rata, zapovjednik slavne i junačke Prve samostalne satnije Podsused iz Zagreba utemeljene 09.09.1990. i obnašatelj dužnosti od zapovjednika bojne do zapovjednika brigade u Hrvatskoj vojsci.

Dragi naš Siniša, bila nam je čast s Tobom i Tvojim dečkima – dragovoljcima iz Samostalne satnije Podsused i 1. bojne 101. brigade HV-a oslobađati Hrvatsku. Laka Ti bila hrvatska zemlja za koju si se borio.

Tvoj lik i djela, plemenitost, hrabrost, vizija, umijeće ratovanja i rezultati vođenja bojeva junačkih postrojba kojima si zapovijedao tijekom Domovinskog rata, živjet će vječno u srcima, mislima i molitvama svih nas!

U dubokoj zahvalnosti i velikoj tuzi Sinišu ćemo ispratiti u Božje kraljevstvo i vječni život u utorak, 26. svibnja 2020. godine u 15:00 sati na Gradskom groblju Zaprešić.

Voljeni ne umiru dok žive oni koji ih se sjećaju!

Hvala Ti na svemu i zbogom, dragi prijatelju!

Ožalošćenoj obitelji, rodbini, suborcima i prijateljima izražavamo iskrenu sućut!