Trenutno pregledavate Predstavljena nova posada Krila Oluje

Predstavljena nova posada Krila Oluje

2000px-Amblem_Krila_Oluje_svgPilatusJučer je u zrakoplovnoj bazi u Zemuniku pored Zadra predstavljena nova posada akro grupe “KRILA OLUJE” koja djeluje u sastavu eskadrile aviona 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Protuzračne obrane u vojarni Zemunik.

Predstavljanju je bila prisutna i skupina HČZ iz Rijeke i ovo su utisci predsjednika HČZ grada Bakra, poručnika Rajka Samueli Kačića:

zemunik2Eto…gdje si bio, što si radio…? Družio se s potpuno novim sastavom Akrobatske grupe “Krila oluje” na njihovom debitantskom nastupu. Odlični su! Mladi i još bez nekog velikog iskustva ali su sjajno odradili program. Po prilično jakom vjetru i uz dosta termike koja je “bacala” i to se vidjelo i sa zemlje a da ne govorim kako je njima gore na dva metra jedan od drugoga…..Neka im je sretno rođenje i puno sjajnih nastupa!

y386374522356859ee54dff4bb1a52d1ee79012bfb6079a593. zb HRZ je najpoznatija po dvije stvari: baziranje pilotske škole i pripadajućim “Krilima oluje” te Protupožarnom eskadrilom. Potrebni su i jedni i drugi iako su ovi drugi možda manje poznati i samozatajni ali također sjajni momci.