PRIPREMA ZA SUSRET HČZ-ZU "ISTRA 2023"

Poštovani članovi Hrvatskog časničkog zbora,

KLIKOM NA SLIKU POGLEDAJTE OKVIRNI/PREDLOŽENI PROGRAM SUSRETA

Na razini Hrvatskog časničkog zbora – Zajednice udruga u tijeku su završne pripreme oko organizacije susreta „ISTRA 2023.“ koji će biti organizirani u Puli, kao dvodnevna aktivnost u vremenu od 2. do 3. lipnja 2023.

Susreti „ISTRA 2023.“ biti će organizirani u tradicionalnom formatu i sadržavati će aktivnosti kroz koju upoznajemo članove naših udruga o doprinosu postrojbi HV i Policije s tog područja tijekom Domovinskog rata te o aktualnim temama vojno-obrambenih i sigurnosnim izazovima novog vremena. Sukladno do sada dogovorenim cijenama troškova koji uključuju dva ručka, večeru, noćenje s doručkom, iznajmljivanje dvorane za prezentacije, vijence i lampione te moguće druge troškove iznositi će oko između 95 i 100 Eura po sudioniku. Točan iznos kotizacije dostaviti ćemo vam početkom svibnja.

Razlog relativno visokih troškova leži u cijenama prehrane i smještaja u Puli koja je jedna od izrazito poželjnijih povijesno-turističkih destinacija u RH. Zahvaljujući aranžmanima s tvrtkom Pleter-Usluge d.o.o. koja nudi najkonkurentnije cijene usluga prehrane i smještaja uspjeli smo dogovoriti ranije navedeni iznos troškova aktivnosti po sudioniku.

Molimo za razumijevanje i žurni povrat popunjenih upitnika kako bismo mogli utvrditi preostale aranžmane sa svim pružateljima usluga ove aktivnosti.

Nakon iskazanog broja nazočnih članova vaših udruga (koji očekujemo najkasnije do 2. svibnja), potrebno je do 10. svibnja na poslovni račun HČZ – ZU (IBAN: HR2323600001101458139 ) uplatiti cjelokupni iznos za vaše članove koji će nazočiti aktivnosti. Kod uplate potrebno je u polje uplatnice pod nazivom „Opis plaćanja“ upisati skraćeni naziv udruge – kotizacija „ISTRA 2023.“, (broj) članova, (Primjerice: HČZ Vrbovec – kotizacija „ISTRA 2023.“, 10 članova).

S poštovanjem,

Igor Majetić