Tribina: “Samoubojstva hrvatskih branitelja i mogućnosti preventivnog djelovanja”

Zagrebačka_županija_(grb)Odbor za hrvatske branitelje Zagrebačke županije organizira 27.travnja 2016.godine s početkom u 18,00 sati u hotelu International (Miramarska 24, dvorana Adriatic1, Zagreb) stručnu tribinu: Samoubojstva hrvatskih branitelja i mogućnosti preventivnog djelovanja.

Mr.sc. Zoran Komar će a tribini predstaviti glavne rezultate nedavno objavljene studije ” Samoubojstva hrvatskih branitelja u Zagrebu i Hrvatskoj”, te izložiti podatke o broju samoubojstava branitelja u Hrvatskoj od 1991. do kraja 2014.godine, analizu samoubojstava u civilnoj i braniteljskoj populaciji i analizu stopa samoubojstva po županijama s posebnim naglaskom na Zagrebačkoj županiji.

branitelji229_0_0_468X10000Izlaganje je namijenjeno predstavnicima udruga hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, nositeljima programa skrbi za hrv.branitelje i stradalnike Domovinskog rata u županiji i gradovima, stručnjacima za pružanje psihosocijalne pomoći i svim zainteresiranim građanima Zagrebačke županije.

Dolazak potvrditi do 26.travnja na telefon 01 6009 401 ili e-mail t.radosevic@zagrebacka-zupanija.hr