Trenutno pregledavate SUSRET BRANITELJA OSIJEK

SUSRET BRANITELJA OSIJEK

Povodom Dana branitelja grada Osijeka 28.06. u Josipovcu  kod Osijeka je održan “1. Susret branitelja Josipovca “u organizaciji HČZ Osijek – ogranak Josipovac.
Na susretu je nazočilo oko 250 branitelja iz Josipovca a susret je zapoćeo u 18 sati pred spomenikom braniteljima u parku Josipovac polaganjem vjenaca i molitvom za sve branitelje.
Susret se nastavio u Hrvatskom domu Josipovac gdje je u holu istog bila postavljena izlozba fotografija iz Domovinskog rata postrojbi iz Josipovca.

Uz pozdravne govore predstavnika lokalne samouprave, braniteljima su se obratili i ratni zapovjednik bojnik Ivan Majhen, član HČZ – a, te tajnik HČZ grada Osijeka Miroslav Jularić koji je upoznao nazočne branitelje s radom HČZ-a i projektima  na kojima se radi kao što su; SPOMENIK HRVATSKON BRANITELJU zeng-lega , podjeljene su i brošure vezane uz izgradnju spomenika , nadalje predstavljen je i  vrlo vazan  projekt izgradnje DOMA VETERANA u Osijeku, te
pozvao sve da se odazovu na preventivne ljecnicke preglede za branitelje koji su u tijeku.

Susretu su nazočili i predsjednik HČZ Osijek brigadir HV Ivan Šoltić, dopredsjednici brigadiri HV Marko Leko i Filip Aračić, te svi članovi IO HČZ- grada Osijeka.
Susret  se nastavio svecanom vecerom za sve sudionike i zabavom do dugo u noć.