Trenutno pregledavate Skupština HČZ OGULINA

Skupština HČZ OGULINA

U restoranu “Gradina” u Josipdolu održana je dana 26.01.2019 12 redovna izvještajna  i 4 izborna skupština Hrvatskog Časničkog Zbora grada Ogulina. Na skupštini je sudjelovalo 80 članova i gostiju.

Nakon himne i odavanja počasti poginulim i umrlim braniteljima pozdravni govor održao je dosadašnji predsjednik Miko Kolić.Izborom radnog predsjedništva  u sastavu Saša Poljak -predsjedavajući Ivan Paušić član i Zdravko Kučinić član i  Zdravko Paušić zapisničar počela je radom skupština prihvaćanjem dnevnog reda i podnošenjem izvještaja o radu i financijskog izvještaja za 2018. godinu. Nakon prihvaćanja izvještaja za prošlu godinu, razriješeno je dosadašnje rukovodstvo udruge i pristupilo se izboru novog.

Za predsjednika je izabran umirovljeni pukovnik Miko Kolić , za dopredsjednika pričuvni poručnik Damir Kejžar a za tajnicu Mateja Lipošćak.

Prihvaćanjem plana rada i financijskog plana za 2019 skupštini su se obratili gosti načelnici općina predstavnici udruga ,predsjednik Izbriši ponovljenu riječ HČZ Karlovačke županije  i dopredsjednik HČZ ZU RH  Igor Majetić, gradonačelnik grada Ogulina  gos.Dalibor Domitrović, saborski zastupnik Tomislav Lipoščak i general-bojnik Mate Pađen.