Izobrazba za čelnike tijela Saveza udruga HČZ Zagrebačke županije, HČZ Ivanić Grad, HČZ Vrbovec i HČZ Samobor i Sv. Nedelja MODUL 2.

(“Obveze prijavitelja prilikom prijave na nacionalne i EU javne pozive/natječaje”)

Ivanić Grad, Zgrada gradske uprave, 17. svibnja 2024.

Prva od tri planirane izobrazbe u okviru drugog modula izobrazbi koja se odnosi na teme vezane uz informacije o institucionalnom okviru fondova EU, zatim o provedbi podrški i aktivnostima projekata, dokaznoj dokumentaciji i izvještavanju te o nepravilnostima, sukobi interesa i prijevarama tijekom provedbi aktivnosti projekata, održana 17. svibnja 2024. je u Ivanić Gradu. Izobrazbi su nazočili čelni predstavnici Saveza udruga HČZ-a Zagrebačke županije, koji su ujedno i čelnici u svojim matičnim udugama HČZ-a Ivanić Grad, HČZ-a Vrbovec te HČZ-a Samobor i Sveta Nedelja.

Tijekom izobrazbe koju je tijekom dvosatne power-point prezentacije održao voditelj projekta nacionalne sustavne podrške HČZ-ZU Mladen Lalić i tijekom kasnije diskusije tijekom koje se uključio i raniji voditelj projekta Branko Gačak, prodiskutirana su pitanja vezana uz pripremu projektne dokumentacije za javne pozive i natječaje koji se raspisuju na nacionalnoj razini i razini županijskih upravnih tijela.

Pri kraju provedene aktivnosti predsjednici udruga su primili i memorijsku sučelja (USB stikovi) s prezentacijama MODULA 1 i MODULA 2 te materijalima iz pojedinačnih 26 izobrazbi koje je predstavnik HČZ-ZU pripremao tijekom prijelaznog pripremnog razdoblja (PPR NZRCD), odnosno perioda između rujna i prosinca 2023. godine.

  • Izobrazbu vodio: Mladen Lalić
  • Početak: 18:30, završetak: 20:40 sati
  • Nazočno: 15 sudionika (vidi potpisnu listu).
  • Tekst: Mladen Lalić, pomoćnik glavnog tajnika /poslovni tajnik
  • Fotografije: Branko Gačak, glavni tajnik HČZ-ZU
  • Dizajn mrežne stranice: Stanislav Linić, web-master HČZ-ZU
  • Obrada fotografija: Mladen Lalić, poslovni tajnik HČZ-ZU