Trenutno pregledavate Članovi Gradskog odbora Hrvatskog časničkog zbora Slatina održali konstituirajuću sjednicu

Članovi Gradskog odbora Hrvatskog časničkog zbora Slatina održali konstituirajuću sjednicu

Hrvatski časnički zbor Slatina 4. kolovoza je održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, koja je ujedno bila i izborna. Na skupštini, koju je vodio potpredsjednik Hrvatskog časničkog zbora Slatina Radenko Pavić uz nazočnost predsjednika Vlade Međumurca, izabran je novi Gradski odbor, Nadzorni odbor, Sud časti i izaslanik za Zajednicu udruga HČZ-a Republike Hrvatske.

Za članove Gradskog odbora Hrvatskoga časničkog zbora Slatina izabrani su Vlado Međumurac, Zvonko Kovač, Kazimir Libl, Ivan Roštaš, Milan Šarabok, Marijan Gaća, Radenko Pavić, Zdenko Lisak, Darko Meter, Tomislav Jirsak, Mirko Jelinek, Zlatko Vida, Franjo Pajtl, Petar Brnas i Antun Cicvarić.

Kako je na sjednici bilo istaknuto, na svojoj konstituirajućoj sjednici, koja će biti održana u narednom periodu, članovi Gradskog odbora izabrat će predsjednika, dopredsjednika, tajnika i blagajnika udruge, a novoizabrani predsjednik bit će i izaslanik za Zajednicu udruga HČZ-a RH.

iZVORPovodom navedenog, dana 9. listopada (srijeda) Gradski odbor Hrvatskog časničkog zbora Slatina održao je konstituirajuću sjednicu na kojoj su članovi izabrali predsjednika, dopredsjednika, tajnika i blagajnika. Za predsjednika izabran je Vlado Međumurac, za dopredsjednika Radenko Pavić, za tajnika Kazimir Libl, a za blagajnika Zlatko Vida.

Na sjednici je još bilo riječi o planovima za uređenje prostora u vlasništvu GO Hrvatskog časničkog zbora Slatina u mjestu Voćin, gdje će biti muzej te prostorije za druženje, ovisno o prolasku na natječajima za koje će aplicirati. Također, spomenuto je kao GO Hrvatskog časničkog zbora Slatina jedini od podružnica Zajednice Hrvatskog časničkog zbora RH ima i vlastiti prostor u samom gradu Slatini na Trgu sv. Josipa, koji im služi za održavanje sastanaka. (www.icv.hr, adf)

Izvor: http://www.icv.hr/2019/10/clanovi-gradskog-odbora-hrvatskog-casnickog-zbora-slatina-odrzali-konstituirajucu-sjednicu/