Godišnji sastanak NZRCD s korisnicima sustavnih podrški i izobrazba na temu “Razvijanje metodologije za sustav mjerenja zadovoljstva članova i korisnika”

Zageb, 14. i 15. kolovoza 2024.godine

Redovni godišnji sastanak predstavnika Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva (NZRCD) s predstavnicima organizacijama korisnicima sustavnih podrški i izobrazba na temu “Razvijanje metodologije za sustav mjerenja zadovoljstva članova i korisnika” održana je u Školi Narodnog zdravlja “Andrija Štampar” u Zagrebu, 14. i 15. listopada 2024. Pretežiti dio aktivnosti izobrazbe uključivao je predavanja i radionice izvanredne profesorice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Ines Dužević. Izobrazba je provedena u okviru dva odvojenja predavanja tijekom prijepodnevnih sati prvog i drugog dana aktivnosti, dok je godišnji sastanak proveden tijekom poslijepodneva prvog radnog dana provedbe dvodnevne aktivnosti.

Uvodnim govorom nazočnima su se obratili ravnateljica Škole Narodnog zdravlja prof. dr. sc. Mirjana Kujundžić Tiljak i zamjenik upraviteljice ZNRCD za sustavne u europske programe Luka Bogdan. U uvodnom obraćanju zamjenik ravnateljice NZRCD daje informacije o analitičkom praćenju rada i mjernih ishoda aktivnosti organizacija korisnika sustavnih podrški te naglašava značaj slijednih tematske izobrazbi do kraja godine i tijekom 2025. godine. Nakon predavanja i radionica profesorice Dužević, početkom studenoga biti će provedena izobrazba na temu medijskog praćenja i vidljivosti aktivnosti korisnika sredstava sustavnih podrški.

Tijekom godišnjeg sastanka, koji je održan prvog dana tijekom poslijepodnevnih sati, zamjenik upraviteljice Luka Bogdan upoznao je nazočne predstavnike korisnika sustavnih podrški o zajedničkim aktivnostima do kraja tekuće i tijekom naredne godine.

Na kraju godišnjeg sastanka govorilo se o najčešćim pogreškama koje su zamijećane tijekom rada u ovoj godini

Cjelovito izvješće vezano uz predavanja i radionice na temu “Razvijanje metodologije za sustav mjerenja zadovoljstva članova i korisnika”, kao i sadržaj predavanja (power-point prezentacija) biti će dostupni udrugama članicama HČZ-ZU na njihovo traženje.

Tekst i fotografije: Branko Gačak

Dizajn mrežne stranice: Stanislav Linić, web-master HČZ-ZU

Copyright@HRVATSKI ČASNIČKI ZBOR-ZAJEDNICA UDRUGA